Now Reading
Spouští se registrace na raffle boty Nike Sb X FPAR Dunk High Pro

Spouští se registrace na raffle boty Nike Sb X FPAR Dunk High Pro

Japonský label Forty Percent Against Rights (FPAR), založil v roce 1993 Tetsu Nishiyama. Tetsu je také znám jako zakladatel značek WTAPS a DESCENDANT a jeden z prvních průkopníků streetwear módy v Japonsku, který se nebojí mixovat vlivy skejtu, punku a hip-hopu.
Nyní se spojil s Nike SB pro speciální limitovanou edici bot Dunk High Pro x FPAR.

Debut budou mít boty v butiku 813 v japonském Tokiu, kde bude k dispozici 300 párů, přičemž exkluzivních 70 párů z nich bude ve speciální krabici a určeno pouze pro friends and family. Trika a mikiny speciálně navržené Tetsem budou také dostupné pouze v Japonsku.

Klasický teal box s FPAR Dunky budou ale k dispozici i v obchodě POPNAME během konce října.

A jedná se o hodně zajímavý počin inspirován botou Air Jordan 5 a Air Jordan 6. Swoosh na boku boty je stejně mřížkovaný jako boční panel AJ5 a jazyk těchto Dunků je zase inspirovaný kultovním modelem bot AJ6. Jazyk je označen logem Nike SB ve střední a vrchní části a uprostřed je stahovací zámek se swooshem a písmeny FPAR. Fajfka je také označena nápisy: „Don’t follow me“ a „I’m lost too“ a uvnitř jazyku pak „Trust no one“. Svršek je vyrobený z hladké kůže, odlehčená, cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů.

Sleduj Instagram @popname_cz a dozvíš se o dalších podrobnostech prodeje.

7.11.2019

Spouští se registrace na prodej bot Nike SB Dunk Hi x FPAR formou RAFFLE (tedy zakoupením bot na základě vylosování z přihlášek).

Veškeré info o ceně, velikostech a lokalitě doručení naleznete v registarčním formuláři. Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování.

Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování. Jeden pár na jednu osobu.
Registrace bude uzavřena v pondělí 11.11.2019 v 09:00, kdy následně proběhne losování. Vylosovaní výherci budou během 1-2h kontaktováni mailem.

Good Luck!

Vstup do registrace ZDE!

© 2023 Board Magazine. 
All Rights Reserved.