Now Reading
StrangeLove a Nike SB spojily své síly a přicházejí s kolekcí bot k příležitosti dne sv. Valentýna

StrangeLove a Nike SB spojily své síly a přicházejí s kolekcí bot k příležitosti dne sv. Valentýna

Sean Cliver majitel značky StrangeLove Skateboards a Nike SB spojily své síly a přicházejí s limitovanou kolekcí bot Dunk Low Pro k příležitosti dne sv. Valentýna. Sean Cliver je legendou mezi grafiky skate desek a také autor knihy Disposable: History of Skateboard Art.
Jeho grafické návrhy zdobí desky značek World Industries, Girl, Supreme, Birdhouse, HUF, Element a mnoho dalších. Kromě návrhů desek se již v minulosti podílel také na designu bot Dunk SB a má tak na starosti kotníčkové Krampusy, nízké Dunky vydané u příležitosti knihy Disposable a nebo Dunk Hi SPOT s pirátskou tématikou.

Nike SB se rozhodlo podpořit Seana s jeho nově začínající značkou StrangeLove a zároveň tak připomenout mnohdy nedoceňovanou práci grafiků. Když byl tedy Sean osloven k navržení bot k Valentýnu tak mu vše zapadlo do sebe. Propojení dne lásky s názvem jeho značky mu dávalo smysl a jedná se fakt o skvělý počin.

Boty jsou vyrobeny v červené a růžové barevné kombinaci a mají svršek ze semiše a plyše. Na boční patce boty je pak StangeLove symbol Heart Skull, který Sean navrhl při sledování videa Mind Field od Alien Workshop. Konce tkaniček a nášivka na tlustým jazyku je s logem SL. Podrážka je v průhledné růžové barvě, pod kterou jsou červené a modré srdíčka. Stélky bot mají grafiku převzatou z desky Cherub, tedy dvouhlavým andělem-kostlivcem (Amorem) a prostřelenou desku Amorovým šípem. V balení, které je v klasických modrozelených Nike SB boxech jsou dvoje tkaničky navíc.

Samotné boty tak čerpají z celoživotní lásky Seana ke skateboardingu.

Boty budou v nabídce obchodu POPNAME a již brzy zveřejníme bližší info o formě prodeje.

© 2023 Board Magazine. 
All Rights Reserved.