Now Reading
Ambition Snowskates 2020 a jejich film ENCORE

Ambition Snowskates 2020 a jejich film ENCORE

Pokud ti hometown v zimě náhodou zapadne sněhem, tady máš inspiraci jak toho využít, prostě vyměň skejt za snowskejt! Ambition Snowskates a jejich nejnovější full length video ENCORE!

Ještě jednou, ENCORE je tedy letošní zbrusu nový film značky Ambition věnovaný krásám snowskatingu. V tomhle sedmnáctiminutovým shotu najdeš úplně všechno – skvělý triky, ještě lepší ridery, ale taky faily, který se můžou stát úplně každýmu, a to i tomu nejzkušenějšímu profíkovi. Tohle video tě zaručeně motivuje!

Kromě nadupaného Encore movie, kluci a holky v Ambition taky tvrdě makali na nový kolekci snowskatů 2020, abys mohl už s prvním letošním sněhem vyrazit do ulic. Mrkej na kolekci na SNOWBOARD-ZEZULA

Kanadská značka Ambition vznikla v roce 2004. Od té doby je jejím závazkem pečlivá ruční výroba desek, které udávají trendy ve světě snowskatingu. Ve spolupráci s profesionálními jezdci vyvíjí už několik let pokrokové řešení a inovace, kterými se snaží přivést desky k dokonalosti a posouvat tak hranice tohoto neobyčejného sportu.

Svoji vášeň sdílí s nadšenci po celém světe. Od organizace eventů až po podporu nejlepších světových jezdců a celé komunity. „Pro snowskejťáky od snowskejťáků“, takové je hlavní motto, které se Ambition daří držet. Díky přístupu a podpoře komunity se značka stala v tomto odvětví kultem, který někdo překoná jen stěží. Své komunitě se značka snaží přiblížit i vydáváním videí s nejznámějšími jezdci.

Pokud se ti tato vychytávka líbí, tak klikej na SNOWBOARD-ZEZULA, kde najdeš skutečně širokou nabídku Snowskatů.

© 2023 Board Magazine. 
All Rights Reserved.