Now Reading
Playlist: Martin Pek

Playlist: Martin Pek

Titulní fotografie: Kuba Šindelář

Martin Pek je ten typ skatera, který má sluchátka pořád v uších. Hudbu má opravdu rád a uvědomuje si, že ke skateboardingu prostě patří. Martina jsme se i proto rozhodli oslovit, zda by nechtěl rozšířit naši sbírku playlistů a on samozřejmě souhlasil.

„Muzika je pro mě velice důležitá a poslouchám jí vlastně úplně všude a hlavně na skatu. Dobíjí mě energií a při ježdění různých věcí poslouchám jinou muziku. Když jezdím bazény, tak si poslechnu víc kytary. Při technice na zemi mám rád rap, hip hop jak český tak zahraniční. Když jezdim raily, tak totální bomby aka tommorowland style. Na yt jsou celý sety z tohohle festivalu a nemusíš si to pouštět po jedný písničce. No a samozřejmě mě hodně baví i songy ze skejtových videí ať už z novějších nebo ze starších. A když si dávám chill, tak Stereophonics, Oasis atd. Je toho opravdu hodně a do 10 písniček narvat celej můj playlist rozhodně nejde, takže tady je od každýho kousek.“

Rozjeli jsme nový účet na Spotify. Všechny Boardmag playlisty, které jsme spolu s jezdci přinášely už i v minulosti tak najdete ZDE.

© 2023 Board Magazine. 
All Rights Reserved.